Nagelreparatie en nagelbeugels

Pedicure Praktijk Priscilla kan u helpen bij nagelreparatie of het plaatsen van nagelbeugels. Deze behandelingen kunnen in de praktijk in Zaandam Kogerveld of aan huis worden gegeven. Op de startpagina leest u wanneer het mogelijk is om een behandeling aan huis te krijgen.

Nagelreparatie

Het kan zijn dat uw nagels door verschillende redenen (gedeeltelijk) zijn afgebroken of beschadigd zijn geraakt. Nagelreparatie kan u dan helpen.

Wat is nagelreparatie?

Bij nagelreparatie wordt de nagel met gel of acryl vervangen of opgevuld vanuit het nog bestaande deel van de nagel. Het vervangen of opgevulde deel groeit met de oorspronkelijke nagel uit.

De kunstnagel zorgt er niet alleen voor dat uw nagel er weer mooi uitziet, maar ook dat de oorspronkelijke nagelwallen behouden blijven. Hierdoor worden eventuele problemen in de toekomst, zoals ingroeiing of vervorming van de nagels, voorkomen.

De opvulling kan in een natuurlijke kleur worden geplaatst of in een lakkleur. Ook kan de kunstnagel gewoon gelakt worden.

Wanneer kan een nagelreparatie worden uitgevoerd?

Een nagelreparatie kan in meerdere situaties een goede optie zijn. In onderstaande situaties kunt u nagelreparatie overwegen:

  • bij (gedeeltelijk) ontbrekende nagels,
  • bij gescheurde nagels,
  • bij ontbrekende nagelhoeken,
  • bij ingegroeide nagels,
  • bij beschadigde nagels,
  • bij vervormde nagels,
  • bij zwakkere nagels, om de nagel te verstevigen,
  • bij schimmelnagels.

Wat kost een nagelreparatie?

Een nagelreparatie kost € 25,00.

Bij een no-show of annulering binnen 24 uur voor de afspraak, zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht.

Nagelbeugels

Om een kromme of ingegroeide teennagel te behandelen, kan Pedicure Praktijk Priscilla nagelbeugels plaatsen.

Wat is een nagelbeugel en hoe werkt het?

Een nagelbeugel is een stalen of kunststof beugel die over de breedte van de nagel wordt geplaatst. Deze wordt vervolgens onder spanning gezet, om de nagel de juiste vorm aan te laten nemen. De beugel zorgt ervoor dat de nagel minder krom groeit. Hierdoor wordt de kans op ingroei kleiner.

Een nagelbeugel moet gemiddeld zes weken blijven zitten en soms zijn er meerdere behandelingen nodig. In overleg met een van onze pedicures, kunt u bekijken of een nagelbeugel u kan helpen. Ook kunt u bespreken welke nagelbeugel het best bij uw situatie past.

Wat kost het plaatsen van een nagelbeugel?

Het plaatsen van een nagelbeugel kost € 25,00.

Bij een no-show of annulering binnen 24 uur voor de afspraak, zal 50% van het bedrag in rekening worden gebracht.